Lidhëse mbyllëse

Lidhëse mbyllëse

Përshkrimi

1052050
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Lidhëse mbyllëse

Lidhese mbyllese

Madhësia Distanca
b [mm]
Gjatësia
L [mm]
Standardi Nr. artikullit
25=D 31 28 DIN 14310 1052050
25=D 31 28 -
1011401
38=H 53 28 - 1010403
38=H 53 28 -
1011402
52=C 66 43 DIN 14311 1010404
52=C 66 43 DIN 86206
1011404
75=B 89 45 DIN 14312 1010406
75=B 89 45 DIN 86207
1051924
110=A 133 48 DIN 14313 1010408
110=A 133 48 -
1051926

 

Materialet:
- shtëpiza: dhe qafa aliazh alumini– përzirje kualitative
- unaza mbrojtëse – nga çeliku për susta, i zinkuar
- puthitësit – produkte gome rezistente në vajra dhe derivate
- shtëpiza: dhe qafa aliazh bakri – përzirje kualitative


Madhësitë tjera, dizajnet dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0