Kapak mbyllës

Kapak mbyllës

Përshkrimi

1010131
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Kapak mbyllës

Madhësia Distanca
b [mm]
Gjatësia
L [mm]
Gjatësia
L¹ [mm]
Dia. i filetave e brendshme Ød Nr. artikullit
52=C 66 19 22
100 1010131
75=B 89 21
22
126 1010130
110=A 133 23
22
184 1010129

 

Materialet:
- shtëpiza: aliazh alumini– përzirje kualitative
- puthitësit – produkte gome rezistente në vajra dhe derivate

Madhësitë tjera, dizajnet dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0