Puthitës dhe unaza mbrojtëse

Puthitës dhe unaza mbrojtëse

Përshkrimi

1050102
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Puthitës dhe unaza mbrojtëse

Madhësia Dia.i brendshem
Ød [mm]
Dia. i jashtëm
ØD [mm]
Lartësia
H {mm]
Standardi Nr. artikullit
52=C 47 60 10.5
DIN 14302 1050102
75=B 67 82
10.5
DIN 14302 1050103

 

Materialet:
- shtëpiza: aliazh alumini– përzirje kualitative
- puthitësit – produkte gome rezistente në vajra dhe derivate

Madhësitë tjera, dizajnet dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0