Puthitës thithës/ shtytës për lidhëse

Puthitës thithës / shtytës për lidhëse

Përshkrimi

1050101
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Puthitës thithës / shtytës për lidhëse

Madhësia Dia.i brendshem
Ød [mm]
Dia. i jashtëm
ØD [mm]
Lartësia
H {mm]
Standardi Nr. artikullit
25=D 18 29 9
DIN 14301 1050101
38=H 32 46
9.8
-
1050105
52=C 47 60 10
DIN 14321 1050201
75=B 67 82
10.5
DIN 14322 1050202
110=A 102 124 12
DIN 14323 1050203

 

Materialet:
- produkte gome rezistente në vajra dhe derivate
- siloko - kauçuk (transparent)
- viton - (i gjelbërt)


Madhësitë tjera, dizajnet dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0