Unaza mbrojtëse

Unaza mbrojtëse

Unaza mbrojtëse

Përshkrimi

1050703
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Nuk e kemi më këtë produkt në depo
 
Përshkrimi

Unaza mbrojtëse

MadhësiaDia.i brendshem
Ød [mm]
Dia. i jashtëm
ØD [mm]
StandardiNr. artikullit
25=D23.02.0DIN 143011050703
38=H38.02.5
-
1050308
52=C54.52.5DIN 143021050705
75=B76.52.5
DIN 143021050706
110=A105.03.6DIN 143231050707

 

Materialet:
- tel prej çeliku- kërkesat : i mbuluar me shtres kallai

Madhësitë tjera, dizajnet dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj