Manometer Φ23

Manometer Φ23

Manometer Φ23

Përshkrimi

0121001
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

- +

 
Përshkrimi

Manometër Φ23

Manometër me vrimë testues, me O-unazë dhe filtër. Forcë të lartë, i papërshkueshëm nga uji dhe përformanc  të madhe në afat të gjatë, aplikacionet e presionit. Μ10x1 0-28 bar.

8 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj