Aparat për shuarjen e zjarrit, 9 l solucion i klasës F, për aplikim lokal

Aparat për shuarjen e zjarrit 9l solucion i klasës F, ndryshe i njohur edhe si kimikat i lëngët, për aplikim lokal me valvulë automatike me disk sigurie nga plasja, e certifikuar sipas CE dhe me lidhëse sigurie me fileta.

Lidhësja e sigurisë nuk është e përfshirë në çmim.

Përshkrimi

0135210
Produkt i ri
Livrimi: 1 deri 3 javë
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 9 l solucion i klasës F, për aplikim lokal, me lidhëse sigurie me fileta

Aparat për shuarjen e zjarrit, 9 l solucion i klasës F, ndryshe i njohur edhe si kimikat i lëngët, për aplikim lokal me valvulë automatike me disk sigurie nga plasja, i certifikuar sipas CE dhe me lidhëse sigurie me fileta 1/4

Lidhësja e sigurisë nuk është e përfshirë në çmim.

 
Karakteristikat
Kapaciteti9 l
Lënda shuarëseKimikat i lëngët - Solucion i klasës F
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Temperatura e operimit0°C deri 60°C
Ngjyra përfundimtareRAL 3000

6 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0