Aparat zjarrfikës, 6 l solucion i klasit F, për aplikim lokal, me lidhëse sigurie me fileta I ri

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 l solucion i klasës F, për aplikim lokal

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 l solucion i klasës F i cili ndryshe është i njohur edhe si kimikat i lëngët, për aplikim lokal me valvulë automatike me disk sigurie nga plasja, CE e certifikuar dhe me lidhëse sigurie me fileta 1/4.

Lidhësja e sigurisë nuk është e përfshirë në çmim.

Përshkrimi

0501037
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 l solucion i klasës F, për aplikim lokal, me lidhëse sigurie me fileta

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 l solucion i klasës F i cili ndryshe është i njohur edhe si kimikat i lëngët me valvulë automatike me disk sigurie nga plasja, CE e certifikuar dhe me lidhëse sigurie me fileta 1/4

Lidhësja e sigurisë nuk është e përfshirë në çmimi.

 
Karakteristikat
Kapaciteti6 l
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarëseKimikat i lëngët - Solucion i klasës F
Temperatura e operimit0°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE
NgjyraRAL 3000

6 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0