Aparat për shuarjen e zjarrit, 11-20 l solucion i klasës F, për aplikim lokal I ri

Aparat për shuarjen e zjarrit, 11-20 l solucion i klasës F, për aplikim lokal

Aparat për shuarjen e zjarrit, 11 - 20 l solucion i klasit F i njohur ndryshe edhe si kimikat i lëngët, për aplikim lokal dhe  valvulë automatike me disk sigurie nga plasja, e certifikuar me CE dhe me lidhëse sigurie me fileta 1/4.

Lidhësja e sigurisë nuk është e përfshirë në çmim.

Përshkrimi

0501039
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat zjarrfikës, 11-20 l solucion i klasit F, për aplikim lokal

Aparat zjarrfikës 9l solucion i klasit F, ndryshe i njohur edhe si kimikat i lëngët, për aplikim lokal dhe  valvulë automatike me disk sigurie nga plasja, e certifikuar me CE dhe me lidhëse sigurie me fileta 1/4.

Lidhësja e sigurisë nuk është e përfshirë në çmim

 
Karakteristikat
Kapaciteti11 - 20 l
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarëseKimikat i lëngët - Solucion i klasës F
Temperatura e operimit0°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE

6 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0