Aparat zjarrfikës 11-16 l solucion i klasit F,

Aparat për shuarjen e zjarrit, 11-16 l solucion i klasiës F

Aparat për shuarjen e zjarrit, 11-16 l solucion i klasiës F, ndryshe i njohur edhe si kimikat i lëngët, për aplikim lokal me valvulë automatike dhe me disk sigurie nga plasja, i certifikuar sipas CE dhe me lidhëse sigurie me fileta 1/4.

Përshkrimi

0501045
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

- +

 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 11-16 l solucion i klasiës F, për aplikim lokal

Aparat për shuarjen e zjarrit, 11-16 l solucion i klasiës F, ndryshe i njohur edhe si kimikat i lëngët, për aplikim lokal me valvulë automatike dhe disk sigurie nga plasja, i certifikuar me CE dhe me lidhëse sigurie me fileta 1/4.

Lidhësja e sigurisë nuk është e përfshirë në çmim

 
Karakteristikat
Kapaciteti11 - 16 l
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarëseKimikat i lëngët - Solucion i klasës F
Temperatura e operimit0°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE
NgjyraRAL 3000

6 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj