Aparat për shuarjen e zjarrit, 1 kg pluhur ABC 40% - Exclusive

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në automjete, shtëpiza kampimi, anije motorike dhe me vela, etj.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0135225
Produkt i ri

Pajisjet shtesë

 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 1 kg pluhur ABC 40%

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në automjete, shtëpiza kampimi, etj.

Karakteristikat bazike

 I lehtë dhe i përshtatshëm për operim
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit
 I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohshme të shuarjes
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC. Cilindri është i salduar me një tegel të vetëm dhe është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik. 

 

 
Karakteristikat
Kapaciteti1 kg
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarësePluhur ABC 40%
Klasifikimi sipas EN 38A 34B C
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE, EN 3
Koha mesatare e zbrazjes9,90 s
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto2 kg
Dimensionet e përafërta340 x 95 x 95 mm
Të dhënat e paketimit6 copë/pako

29 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0