Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 kg pluhur D

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit të klasës D, të metaleve të djegshme

Përshkrimi

0501071
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 kg pluhur D

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit të klasës D, përkatësisht të metaleve të djegshme.

Karakteristikat bazike

 I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
 I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohëshme të shuarjes.
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC. Cilindri është i salduar me një tegel të vetëm dhe është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit, pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik. 

 
Karakteristikat
Kapaciteti6 kg
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarëse6kg Pulvex D7000
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto9,94 kg
Dimensionet e përafërta600 x 200 mm
Të dhënat e paketimit1 copë

29 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0