Aparat për shuarjen e zjarrit, 3 kg pluhur ABC 40% - Exclusive

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në objekte banimi, zyra, uzina të prodhimit, magazina, garazha, e posaqërisht për aplikim në mjetet e transportit rrugor, hekurudhor dhe transportit ujor.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0135227
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 3 kg pluhur ABC 40%

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në objekte banimi, zyra, uzina të prodhimit, magazina, garazha, e posaqërisht për aplikim në mjetet e transportit rrugor, hekurudhor dhe transportit ujor.

Karakteristikat bazike

 I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
 I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohëshme të shuarjes.
 Mundësi e shumëfishtë e rimnbushjes.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC. Cilindri është i salduar me një tegel të vetëm dhe është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit në rast nevoje, pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik. 

 
Karakteristikat
Kapaciteti3 kg
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarësePluhur ABC 40%
Klasifikimi sipas EN 321A 144B C
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE, EN 3, MARINE
Koha mesatare e zbrazjes9 s
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto5,10 kg
Dimensionet e përafërta455 x 130 mm
Të dhënat e paketimit4 copë/pako

29 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0