Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 kg pluhur ABC 40% - Standard

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në objekte banimi, zyra, uzina të prodhimit, magazina, garazha, shtëpi dhe apartamente private. Është i përsosur për aplikim në mjete të transportit rrugor, hekurudhor dhe transportit ujor.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0135214
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 kg pluhur ABC 40%

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në objekte banimi, zyra, uzina prodhimi, magazina, garazha, shtëpi dhe apartamente private. Është i përsosur për aplikim në mjete të transportit rrugor, hekurudhor dhe transportit ujor.

Karakteristikat bazike

 I lehtë dhe i përshtatshëm për operim
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit
 I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohëshme të shuarjes
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC. Cilindri është i salduar me një tegel të vetëm dhe është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.

Aparati është i pajisur me manometër dhe valvulë sigurie që mundëson ndërrimin e manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës apo lëndën për shuarjen e zjarrit.

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik. 

 

 
Karakteristikat
Kapaciteti 6 kg
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
Klasifikimi sipas EN 3 43A 233B C
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet) CE, EN 3, MARINE
Koha mesatare e zbrazjes 19 s
Ngjyra RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 9,50 kg
Dimensionet e përafërta 535 x 160 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

29 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0