Aparat për shuarjen e zjarrit, 9 kg pluhur ABC 40% - Standard

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në magazina ku janë të deponuara gazra të ndezshme, ngjyra, llaqe dhe lëngje të tjera të ndezshme, salla industriale, termocentrale dhe fabrika kimike, miniera nëntokësore, etj.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0135215
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 9 kg pluhur ABC 40%

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në magazina ku janë të deponuara gazra të ndezshme, ngjyra, llaqe dhe lëngje të tjera të ndezshme, salla industriale, termocentrale dhe fabrika kimike, miniera nëntokësore, etj.

Karakteristikat bazike

 I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
 I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohëshme të shuarjes.
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC. Cilindri është i salduar me një tegel të vetëm dhe është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit në rast nevoje, pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik. 

 
Karakteristikat
Kapaciteti9 kg
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarësePluhur ABC 40%
Klasifikimi sipas EN 355A 233B C
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE, EN 3, MARINE
Koha mesatare e zbrazjes27,60 s
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto14,00 kg
Dimensionet e përafërta 595 x 180 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

29 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0