Aparat për shuarjen e zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40% I ri

Aparat për shuarjen e zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40% - Exclusive

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në magazina me gazra të ndezshme, ngjyra, llaqe dhe lëngje të tjera të ndezshme, salla industriale, termocentrale dhe fabrika kimike, miniera nëntokësore, etj.

Përshkrimi

0135228
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40%

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në magazina me gazra të ndezshme, ngjyra, llaqe dhe lëngje të tjera të ndezshme, salla industriale, termocentrale dhe fabrika kimike, miniera nëntokësore, etj.

Karakteristikat bazike

 I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
 I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohëshme të shuarjes.
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC. Cilindri është i salduar me një tegel të vetëm dhe është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit në rast nevoje, pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik. 

 
Karakteristikat
Kapaciteti12 kg
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarësePluhur ABC 40%
Klasifikimi sipas EN 355A 233B C
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE, EN 3, MARINE
Koha mesatare e zbrazjes33,50 s
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto17,80 kg
Dimensionet e përafërta635 x 190 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

29 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0