Aparat për shuarje automatike të zjarrit, 1 kg pluhur ABC 40%

Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri ose kudo ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Përshkrimi

0135163
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarje automatike të zjarrit, 1 kg pluhur ABC 40%

Përdorimi

Është i përshtatshëm për të mbrojtur shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri ose kudo ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Karakteristikat bazike

 Instalim i lehtë dhe i thjeshtë.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
 I pajisur me sprinkler, valvulë sigurie dhe kafaz për mbrjtjen e sprinklerit.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Një aparat i tillë mbulon një sipërfaqe maksimale prej 1 m2 ose afërsisht rreth 1 m3

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik për montim në tavan.

 
Karakteristikat
Kapaciteti1 kg
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarësePluhur ABC 40%
Klasifikimi sipas EN 3A, B, C
Temperatura e aktivizimit68°C
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE Sprinkler
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto2,60 kg
Dimensionet e përafërta250 x 160 mm
Të dhënat e paketimit6 copë/pako

29 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0