Aparat për shuarje automatike të zjarrit, 3 kg pluhur ABC 40%

Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri ose kudo ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0135164
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarje automatike të zjarrit, 1 kg pluhur ABC 40%

Përdorimi

Është i përshtatshëm për të mbrojtur shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri ose kudo ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Karakteristikat bazike

Instalim i lehtë dhe i thjeshtë.
I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
I pajisur me sprinkler, valvulë sigurie dhe kafaz për mbrjtjen e sprinklerit.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Një aparat i tillë mbulon një sipërfaqe maksimale prej 10 m3 ose 5 m2 në një lartësi prej 1,5 deri 2 m nga pika e shuarëse.

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik për montim në tavan.

 
Karakteristikat
Kapaciteti 3 kg
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
Klasifikimi sipas EN 3 A B C
Temperatura e aktivizimit 68°C
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet) CE montimi, CE Sprinkler
Ngjyra RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 5,40 kg
Dimensionet e përafërta 276 x 240 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

29 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0