Aparat për shuarje automatike të zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40% I ri

Aparat për shuarje automatike të zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40%

Është i përshtatshëm për të mbrojtur shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vende ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0135173
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarje automatike të zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40%

Aplikimi

Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vende ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Karakteristikat bazike

 Instalim i lehtë dhe i thjeshtë.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
 I pajisur me sprinkler, valvulë sigurie dhe kafaz për mbrjtjen e sprinklerit.
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Një aparat i tillë mbulon një sipërfaqe maksimale prej 20 m3 ose 10 m2 në një lartësi prej 1,5 deri 2 m nga pika e shuarëse.

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik për montim në tavan.

 
Karakteristikat
Kapaciteti12 kg
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarësePluhur ABC 40%
Klasifikimi sipas EN 3A B C
Temperatura e aktivizimit68°C
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE Sprinkler
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto12 kg
Dimensionet e përafërta404 x 300 mm
Të dhënat e paketimitKuti kartoni

29 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0