Aparat për shuarje automatike të zjarrit, 12 kg pluhur BC

Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në vende ku ekziston rreziku i zjarrit si p.sh. hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0135198
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit në mënyrë automatike, 12 kg pluhur BC 

Përdorimi

Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vende ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Karakteristikat bazike

 Instalim i lehtë dhe i thjeshtë.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
 I pajisur me sprinkler, valvulë sigurie dhe kafaz për mbrjtjen e sprinklerit.
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj ndikimeve të jashtme.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Një aparat i tillë mbulon një sipërfaqe maksimale prej 12 m2.

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik për montim në tavan.

 
Karakteristikat
Kapaciteti 12 kg
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Lënda shuarëse Pluhur BC 20%
Klasifikimi sipas EN 3 B C
Temperatura e aktivizimit 68°C
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet) CE
Ngjyra RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 17,00 kg
Dimensionet e përafërta 402 x 302 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

29 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0