Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 kg pluhur ABC 40%, për aplikim lokal me një dalje

Aparat zjarrfikës, 6 kg pluhur ABC, ena me një tegel saldimi dhe me një dalje 1/2".

Përshkrimi

0135107
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Livrimi: 1 deri 3 javë

- +

 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 kg pluhur ABC 40%, per aplikim local

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit për aplikim lokal.

Karakteristikat bazike

▪I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
▪ I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
▪ Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
▪I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
▪Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.
▪I pajisur me valvule per mbushje me gaz shtytës dhe dy valvula sferike sigurie 1/2"
▪Disk shpërthyes (burst disc)

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Cilindri është i salduar me një tegel të vetëm dhe është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj ndikimeve te jashtme

 
Karakteristikat
Kapaciteti 6 kg
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
Klasifikimi sipas EN 3 A B C
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet) CE
Ngjyra RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 9,80 kg

Shkruaj një koment

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 kg pluhur ABC 40%, për aplikim lokal me një dalje

Aparat zjarrfikës, 6 kg pluhur ABC, ena me një tegel saldimi dhe me një dalje 1/2".

Shkruaj një koment

 
Komentet(0)

Aktualisht nuk ka komente të konsumatorëve.

28 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Tax
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out