Aparat për shuarjen e zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40%, për aplikim lokal

Aparat zjarrfikës 12 kg pluhur ABC, për aplikim lokal, ena me një tegel saldimi, me një dalje 1/2".

Përshkrimi

0135052
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Livrimi: 1 deri 3 javë

- +

 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 kg pluhur ABC 40%, për aplikim lokal

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit për aplikim lokal.

Karakteristikat bazike

I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.
I pajisur me valvule per mbushje me gaz shtytës dhe dy valvula sferike sigurie 1/2"
Disk shpërthyes (burst disc)

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Cilindri është i salduar me një tegel të vetëm dhe është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj ndikimeve te jashtme

 
Karakteristikat
Kapaciteti 12 kg
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet) CE
Ngjyra RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 17,80 kg
Dimensionet e përafërta 724 x 190 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

28 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Tax
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out