Aparat zjarrfikës 25 kg pluhur ABC, për aplikim lokal, me lidhëse siguruese me fileta I ri

Aparat zjarrfikës 25 kg pluhur ABC, për aplikim lokal, me lidhëse siguruese me fileta

Aparat zjarrfikës 25 kg pluhur ABC, për aplikim lokal, me një tegel saldimi dhe vlavulë automatike me disk sigurie kundër plasjes, CE e certifikuar,me lidhëse siguruese me fileta (lidhësja nuk është e përfshirë në çmim). I përshtatshëm për stacione gasi.

Përshkrimi

0135027
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat zjarrfikës 25 kg pluhur ABC, për aplikim local, me lidhëse siguruese me fileta

Aparat zjarrfikës 25 kg pluhur ABC, për aplikim lokal, me një tegel saldimi dhe vlavulë automatike me disk sigurie kundër plasjes, CE e certifikuar,me lidhëse siguruese me fileta (lidhësja nuk është e përfshirë në çmim).

I përshtatshëm për stacione gasi. Miratimet (certifikimet)CE

 
Karakteristikat
Kapaciteti25 kg
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarësePluhur ABC 40%
Temperatura e operimit–30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto44,80 kg
Dimensionet e përafërta627 x 270 mm
Të dhënat e paketimitKuti kartoni

29 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0