Aparat për shuarjen e zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40%, për aplikim lokal, me lidhëse sigurie me fileta

Aparat për shuarjen e zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40%, cilindiri është i salduar me një tegel të vetëm dhe i certifikuar me valvulë automatike me disk sigurie, CE e certifikuar dhe me lidhëse sigurie me fileta 1/4".

Përshkrimi

0135135
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Livrimi: menjëherë
Në stok

- +

 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 kg pluhur ABC 40%, për aplikim lokal

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit për aplikim lokal.

Karakteristikat bazike

I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.
I pajisur me valvule per mbushje me gaz shtytës dhe dy valvula sferike sigurie 1/2"
Disk shpërthyes (burst disc)

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Cilindri është i salduar me një tegel të vetëm dhe është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj ndikimeve te jashtme

Lidhësja e sigurisë nuk është e përfshirë në çmim.

 
Karakteristikat
Kapaciteti 12 kg
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet) CE
Ngjyra RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 18,20 kg
Dimensionet e përafërta 709 x 190 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

Shkruaj një koment

Aparat për shuarjen e zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40%, për aplikim lokal, me lidhëse sigurie me fileta

Aparat për shuarjen e zjarrit, 12 kg pluhur ABC 40%, cilindiri është i salduar me një tegel të vetëm dhe i certifikuar me valvulë automatike me disk sigurie, CE e certifikuar dhe me lidhëse sigurie me fileta 1/4".

Shkruaj një koment

 
Komentet(0)

Aktualisht nuk ka komente të konsumatorëve.

28 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Tax
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out