Aparat për shuarjen e zjarrit, 1 l shkumë

Aparati është i përshtatshëm për mbrojtjen e dhomave ndarëse veçanërisht të atyre të cilat janë të rrezikuara nga zjarri i vajrave dhe yndyrave. Është i përshtatshëm për përdorim si në gastronomi ashtu edhe në kuzhina shtëpiake. Aparati për shuarjen e zjarrit me shkumë është në gjendje të shuaj pajisjet elektrike nën tension deri në 1000 V.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0135100
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 1 l shkumë

Përdorimi

Aparati është i përshtatshëm për mbrojtjen e dhomave ndarëse veçanërisht të atyre të cilat janë të rrezikuara nga zjarri i vajrave dhe yndyrave. Është i përshtatshëm për përdorim si në gastronomi ashtu edhe në kuzhina shtëpiake. Aparati për shuarjen e zjarrit me shkumë është në gjendje të shuaj pajisjet elektrike nën tension deri në 1000 V.

Karakteristikat bazike

 I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
 Shumë efikas në shuarjen e vajrave dhe yndyrave.
 Shtresa izoluese e agjentit për shuarjen e zjarrit bën të pamundur që vetë-ndezja të përsëritet.
 I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohëshme të shuarjes.
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.
 Cilindri i aparatit për shuarjen e zjarrit është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.
 Brendia e cilindrit është e mbrojtur me një shtresë anti korrozive.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC. 

 
Karakteristikat
Kapaciteti 1 l
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Lënda shuarëse Shkumë 1,5%
Klasifikimi sipas EN 3 5A 21B
Temperatura e operimit –9°C deri 55°C
Miratimet (certifikimet) CE, MARINE
Koha mesatare e zbrazjes 25 s
Ngjyra RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 2 kg
Dimensionet e përafërta 320 x 85 mm
Të dhënat e paketimit 6 copë/pako

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0