Aparat për shuarjen e zjarrit, 3 l shkumë

Aparati është i përshtatshëm për mbrojtjen e dhomave ndarëse veçanërisht të atyre të cilat janë të rrezikuara nga zjarri i vajrave dhe yndyrave. Është i përshtatshëm për përdorim si në gastronomi ashtu edhe në kuzhina shtëpiake. Aparati për shuarjen e zjarrit me shkumë është në gjendje të shuaj pajisjet elektrike nën tension deri në 1000 V.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0135044
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 3 l shkumë

Përdorimi

Aparati është i përshtatshëm për mbrojtjen e dhomave ndarëse veçanërisht të atyre të cilat janë të rrezikuara nga zjarri i vajrave dhe yndyrave. Është i përshtatshëm për përdorim si në gastronomi ashtu edhe në kuzhina shtëpiake. Aparati për shuarjen e zjarrit me shkumë është në gjendje të shuaj pajisjet elektrike nën tension deri në 1000 V.

Karakteristikat bazike

I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
Shumë efikas në shuarjen e vajrave dhe yndyrave.
Shtresa izoluese e agjentit për shuarjen e zjarrit bën të pamundur që vetë-ndezja të përsëritet.
I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohëshme të shuarjes.
Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.
Cilindri i aparatit për shuarjen e zjarrit është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.
Brendia e cilindrit është e mbrojtur me një shtresë anti korrozive.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC.

 
Karakteristikat
Kapaciteti3 l
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarëseShkumë 1,5%
Klasifikimi sipas EN 38A 55B
Temperatura e operimit-9°C to 55°C
Miratimet (certifikimet)CE, EN3
Koha mesatare e zbrazjes25,30 s
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto5,20 kg
Dimensionet e përafërta415 x 130 mm
Të dhënat e paketimit6 copë/pako

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0