Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 l shkumë I ri

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 l shkumë

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në objekte banimi, zyra, uzina të prodhimit, depo me lëngje të ndezshme, aeroportem, etj. Krahasuar me aparatet me pluhur, aparatet me shkumë janë më ekologjik dhe pastrimi i dhomës pas përdorimit të lëndës për shuarjen e zjarrit është shumë më i lehtë.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0501025
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 l shkumë

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në objekte banimi, zyra, uzina të prodhimit, depo me lëngje të ndezshme, aeroporte, etj. Krahasuar me aparatet me pluhur, aparatet me shkumë janë më ekologjik dhe pastrimi i dhomës pas përdorimit të lëndës për shuarjen e zjarrit është shumë më i lehtë.

Karakteristikat bazike

I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohshme të shuarjes.
Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.
Cilindri i aparatit për shuarjen e zjarrit është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.
Brendia e cilindrit është e mbrojtur me një shtresë anti korrozive.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC.

 
Karakteristikat
Kapaciteti6 l
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarëseShkumë 1,5 %
Klasifikimi sipas EN 38A 113B
Temperatura e operimit–9°C deri 55°C
Miratimet (certifikimet)CE, EN3
Koha mesatare e zbrazjes41,70 s
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto9,80 kg
Dimensionet e përafërta550 x 160 mm
Të dhënat e paketimit6 copë/pako

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0