Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 l ujë

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarreve të klasës A si druri, letra, kashta, tekstili, plastika etj.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0501034
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 6 l ujë

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarreve të klasës A si druri, letra, kashta, tekstili, plastika etj.

Karakteristikat bazike

I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohshme të shuarjes.
Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.
Cilindri i aparatit për shuarjen e zjarrit është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.
Brendia e cilindrit është e mbrojtur me një shtresë anti korrozive.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC.

 
Karakteristikat
Kapaciteti6 l
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarëseUjë
Klasifikimi sipas EN 38A
Temperatura e operimit0°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet)CE, EN3, MARINE
Koha mesatare e zbrazjes28 s
NgjyraRAL 3000
Dimensionet e përafërta550 x 160 mm
Të dhënat e paketimitKuti kartoni

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0