Aparat për shuarjen e zjarrit, 9 l shkumë

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në objekte banimi, zyra, uzina të prodhimit, depo me lëngje të ndezshme, aeroporte. Krahasuar me aparatet me pluhur, aparatet me shkumë janë më ekologjik dhe pastrimi i dhomës pas përdorimit të lëndës për shuarjen e zjarrit është shumë më i lehtë.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0501026
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 9 l shkumë

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në objekte banimi, zyra, uzina të prodhimit, depo me lëngje të ndezshme, aeroporte, etj. Krahasuar me aparatet me pluhur, aparatet me shkumë janë më ekologjik dhe pastrimi i dhomës pas përdorimit të lëndës për shuarjen e zjarrit është shumë më i lehtë.

Karakteristikat bazike

I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohshme të shuarjes.
Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.
Cilindri i aparatit për shuarjen e zjarrit është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.
Brendia e cilindrit është e mbrojtur me një shtresë plastike anti korrozive.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC. </p

 
Karakteristikat
Kapaciteti9 l
Lloji i aparatit zjarrfikësMe presion të përhershëm
Lënda shuarëseShkumë AFFF 916
Klasifikimi sipas EN 313A 183B
Temperatura e operimit–9°C deri 55°C
Miratimet (certifikimet)CE, EN 3, MARINE
Koha mesatare e zbrazjes74,00 s
NgjyraRAL 3000
Pesha e përafërt bruto14,60 kg
Dimensionet e përafërta620 x 180 mm
Të dhënat e paketimitKuti kartoni

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0