Aparat për shuarjen e zjarrit, 9 l ujë

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarreve të klasës A si druri, letra, kashta, tekstili, plastika etj.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
0501028
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 9 l ujë

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarreve të klasës A si druri, letra, kashta, tekstili, plastika etj.

Karakteristikat bazike

I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohshme të shuarjes.
Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.
Cilindri i aparatit për shuarjen e zjarrit është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.
Brendia e cilindrit është e mbrojtur me një shtresë anti korrozive.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC.

 
Karakteristikat
Kapaciteti 9 l
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Lënda shuarëse Ujë
Klasifikimi sipas EN 3 13A
Temperatura e operimit 0°C deri 55°C
Miratimet (certifikimet) CE, EN 3, MARINE
Koha mesatare e zbrazjes 105 s
Ngjyra RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 18,40 kg
Dimensionet e përafërta 620 x 180 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0