Aparat për shuarjen e zjarrit, 25 l shkumë

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në pika karburanti, fabrika të përpunimit të letrës, në fabrika të prodhimit të plastikës dhe tekstilit, zdrukthëtari, etj.

Përshkrimi

0135085
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Livrimi: menjëherë
Në stok

- +

 
Përshkrimi

Aparat zjarrfikës, 25 l shkumë, i transportueshëm me rrota

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në pika karburanti, fabrika të përpunimit të letrës, në fabrika të prodhimit të plastikës dhe tekstilit, zdrukthëtari, etj.

Karakteristikat bazike

 Cilindri është i mbuluar me një shtresë ngjyre të qëndrueshme
 Tub me gjatësi prej 5m, që përfundon me një fiskajë për drejtim të lehtë të lëndës për shuarjen e zjarrit.
 Valvulë me mekanizëm për ndërrim të sigurt të manometrit.
 Rrota e tretë në pjesën e përparme mundëson transport dhe përdorim të lehtë.
 Mirëmbajtje e lehtë dhe operim i besueshëm.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 1866.

Aparati është i pajisur me manometër dhe valvulë sigurie që mundëson ndërrimin e manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës apo lëndën për shuarjen e zjarrit. 

 
Karakteristikat
Kapaciteti 25 l
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Lënda shuarëse Shkumë AFFF 916
Klasifikimi sipas EN 3 A IIB
Temperatura e operimit 0°C deri +49°C
Miratimet (certifikimet) CE, EN 1866, MARINE
Koha mesatare e zbrazjes 125,00 s
Ngjyra RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 55,00 kg
Dimensionet e përafërta 950 x 570 x 550 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

Shkruaj një koment

Aparat për shuarjen e zjarrit, 25 l shkumë

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në pika karburanti, fabrika të përpunimit të letrës, në fabrika të prodhimit të plastikës dhe tekstilit, zdrukthëtari, etj.

Shkruaj një koment

 
Komentet(0)

Aktualisht nuk ka komente të konsumatorëve.

11 produkte tjera në po këtë kategori

Compare 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Tax
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out