Aparat për shuarjen e zjarrit, 50 l shkumë,

Aparat për shuarjen e zjarrit, 50 l shkumë,

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në pika karburanti, fabrika të përpunimit të letrës, në fabrika të prodhimit të plastikës dhe tekstilit, zdrukthëtari, etj.

Përshkrimi

0135033
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Në stok

- +

 
Përshkrimi

Aparat për shuarjen e zjarrit, 50 l shkumë, i transportueshëm me rrota

Përdorimi

Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në pika karburanti, fabrika të përpunimit të letrës, në fabrika të prodhimit të plastikës dhe tekstilit, zdrukthëtari, etj.

Karakteristikat bazike

 Cilindri është i mbuluar me një shtresë ngjyre të qëndrueshme
 Tub me gjatësi prej 5m, që përfundon me një fiskajë për drejtim të lehtë të lëndës për shuarjen e zjarrit..
 Valvulë me mekanizëm për ndërrim të sigurt të manometrit.
 Rrota e tretë në pjesën e përparme mundëson transport dhe përdorim të lehtë.
 Mirëmbajtje e lehtë dhe operim i besueshëm.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 1866.

Aparati është i pajisur me manometër dhe valvulë sigurie që mundëson ndërrimin e manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës apo lëndën për shuarjen e zjarrit. 

 
Karakteristikat
Kapaciteti 50 l
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Lënda shuarëse Shkumë 1,5%
Klasifikimi sipas EN 3 A IIIB
Temperatura e operimit 0°C deri +49°C
Miratimet (certifikimet) CE, EN 1866, MARINE
Koha mesatare e zbrazjes 143,00 s
Ngjyra RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 86,00 kg
Dimensionet e përafërta 1080 x 630 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Tax
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out