Aparat zjarrfikës - gjenerator shkume i transp. me rrota I ri

Aparat zjarrfikës - gjenerator shkume i transp. me rrota

Aparat zjarrfikës - gjenerator shkume, i përshtatshëm për shuarjen e zjarreve në raste të veçanta dhe nevoja urgjente, në raste ku fikset konvencional mund të mos jenë të efektshëm.

Përshkrimi

0103009
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Gjenerator shkume i lëvizshëm

Aparat zjarrfikës - gjenerator shkume, i përshtatshëm për shuarjen e zjarreve në raste të veçanta dhe nevoja urgjente, në raste ku apratet konvencionale për shuarjen e zjarrit mund të mos jenë të efektshëm.

Përmban depozite me shkume me presion 100 l (ose sipas kërkesës edhe depozitë 200 l), tub thithës shkume, përzierës, dy tuba zjarrfikës dhe ujë / shkumë hedhës.

Për funksionimin e pajisjes është e domosdoshme lidhja e saj me ujësjellës. Rekomandohet të përdoret për shuarjen e karburanteve, ngjyrave, tretësve dhe të gjitha lëngjeve të ndezshme.

Trolley Foam Generator

Application

Trolley Foam Generator - Fire Extinguisher, suitable for special Occasions and Urgent Fire Suppression Needs, where conventional extinguishers might prove ineffective. The foam generator must be connected to Water Supply. It is suitable for use in Fuels, Colors, Dissolvers and other Flammable liquids.

Including

Plastic Cylinder with 100Lt condensed foam of content upon request (3% or 6%)
Cylinder is incorporated to plastic ergonomic trolley carriage with 2 heavy duty wheels
Foam - Water Mixer made of aluminium. Max flow rate: 400Lt/min.Approx. Weight: 2.40Kg. Thread: 2" male.
Foam suction hose fitted to the mixer with filter. Thread: 1". Length: 1.5m
Foam - Water discharge nozzle made of aluminium with Flow Switch and Lever. WP: 16bar. TP: 24bar.

Weight: 2.70Kg. Length: 680mm. Thread: 2" BSP. Max flow rate: 215Lt/min at 5bar.
2 Fire hoses upon request with technical characteristics of your choice.
Couplings upon request to be fitted to the fire houses of your choice

 
Karakteristikat
Kapaciteti100 / 200 l
Lënda shuarëseShkumë AFFF
Të dhënat e paketimitKuti kartoni

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0