Shpinore ergonomike për zjarre pyjore / fushore

Është pajisje ergonomike e avancuar si në dizajn ashtu edhe në shfrytzueshmëri, mund të kombinohet me pajisje të tjera pasiqë posedon mbajtës për lopatë, helmetë, radiolidhje etj. Është posaçërisht e përshtatshme për përdorim në terrene të thyera.

Përshkrimi

Ulje çmimi!
MVF020
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Shpinore ergonomike për shuarjen e zjarreve pyjore / fushore

Është pajisje ergonomike e avancuar si në dizajn ashtu edhe në shfrytzueshmëri, mund të kombinohet me pajisje të tjera pasi që posedon mbajtës për lopatë, helmetë, radiolidhje etj. Është posaçërisht e përshtatshme për përdorim në terrene të thyera.

Shpinorja është punuar nga materiali kordura me cilësi të lartë dhe ka një tank të brendshëm fleksibël dhe të këmbyeshëm të punuar nga një pëlhurë gomuar dhe e qëndrueshme.

Kapaciteti i shpinores (çantës) është rreth 20 l dhe është e pajisur me një pompë me piston me pompim të dyfishtë (në të dy drejtimet). Pompa është e punuar nga materiali inox (nuk ndryshket).

Rripat në pjesën e belit dhe gjoksit janë të pajisur me një lloj mbushje duke formuar një fryrje të lehtë në formë jastëku. Çanta e shpinës është e gatshme për punë për vetëm dy minuta.

Ka një peshë (e zbrazët) prej 2630g. Gjatësia e hedhjes së vrushkullit kompakt është rreth 12 m, kurse e vrushkullit në formë mjegulle uji, rreth 8m.

2 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0