Aparate autonome për frymarrje 6l

Aparat autonom për frymëmarrje 6l

Aparat autonom për frymëmarrje 6l

Përshkrimi

0104000
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat autonom për frymëmarrje 6l

Aparat autonom për frymëmarrje 6, me ajër të komprimuar në 300 bar, për nderhyrje 60 minutëshe,me mbeshtetës anatomik dhe rripa të bërë nga materiali rezistent ndaj zjarrit, i paketuar në valixhe elastike.

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj