Veshje të prodhuara për zjarrfikës

Veshje të prodhuara për zjarrfikës

Veshje të prodhuara për zjarrfikës

Përshkrimi

0105005
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Nuk e kemi më këtë produkt në depo
 
Përshkrimi

Veshje të prodhuara për zjarrfikës

Veshje për zjarrfikës të prodhuara
nga materiali i përshtatshëm për reflektim  të nxehtësis së pavlefshëm, me fibra qelqi te alominizuar, të paketuara ne një valixhe te vogël.

Pesha totale 14kg. Masa: Gjatësia minimale 1.65, maksimale 1.90,
Përfshin: çizme, pantallona, xhaketë, helmet, mbuloj për çizme, doreza, dhe kapel.

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj