Panel një zonal për detektimin e zjarrit

Panel një zonal për detektimin e zjarrit

Panel një zonal për detektimin e zjarrit

Përshkrimi

0142024
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Nuk e kemi më këtë produkt në depo
 
Përshkrimi

Panel një zonal për detektimin e zjarrit

Panel një zonal për detektimin e zjarrit me bateri, sinjal optik dhe buton për aktivizimin e sistemit.

16 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj