AFT Backpack 10/01

Teknologji e avancuar për shuarjen e zjarrit

Përshkrimi

AFTBP10/01
Produkt i ri
 
Përshkrimi

AFT Backpack 10/01

Sistemi ‘backpack‘ është një njësi portative që në mënyrë të theksuar shkurton kohën e reaksionit dhe ofron qasje më të mirë, duke rritur efektivitetin në shuarjen e zjarreve fillestare.

Sistemi ‘backpack’ është në dispozicion edhe në opsionin për përdorim së bashku me aparatin e frymëmarrjes. Sistemet ‘backpack’ janë ideale për përdorim në industri, për ndërhyrje të parë në kamionë zjarrfikës dhe automjete emergjente, në det të hapur dhe marinë.

Karakteristikat
Numri i artikullit AFTBP10/01
Rezervuari i lëndës shuarse  
Kapaciteti (EN3) 10 litra
Materiali Çelik
Presioni punuës  
Presioni 7,5 bar
Gasi shtytës  
Lënda (mediumi) Ajër i komprimuar
Presioni i cilindrit Presioni i mbushjës: 300bar
  Vellimi: 2 litra
  Lidhësja e valvulës G5/8 interio
Parametrat teknik  
Koha e operimit Afërsisht. 25 sec.
Shkalla e rrjedhjes 24 litra/min
Temperatura e operimit Tmin +5°C; Tmax +60°C
Bartja Bartëse ergonomike e shpinës
Pistoleta për shuarje  
Koha e ndrrimit ≈ 2 s (nga vrushkulli i përmbledhur në spërkatës)
Distanca e gjuajtjës ≈ 16 – 18m vrushkulli i përmbledhur
  ≈ 6 – 7m vrushkulli spërkatës
Zjarret ne pajisjet elektrike deri në 1000 V, një distancë më e madhe 3m
Klasifikimet sipas EN3  
Klasa A 55 A (sipas EN3)
Klasa B 233 B (sipas EN3)
Dimensionet  
Pesha bosh 13.5 kg
Dimensionet (LxWxH) Afërsisht. 240 x 420 x 750 mm
Miratimet (certifikimet)  
Standardet DIN EN 3, MED, GS, TÜV, ISO 9001 (prodhuesi)*
Mundësi e zgjedhjes  
Sprucator (pipëz) elektrike deri në 1000V, nga një distancë më e madhe se 1m
me vrushkull uji sperkatje

3 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0