Lidhëse për AZ për aplikim lokal, me një dhe dy dalje 6-12 kg

Lidhëse për mbushjen e AZ për aplikim lokal 6-12 kg, me një dhe dy dalje

Lidhëse për mbushjen e aparateve zjarrfikëse për aplikim lokal 6-12 kg, me një dhe dy dalje

Përshkrimi

0113014
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Nuk e kemi më këtë produkt në depo
 
Përshkrimi

Lidhëse për mbushjen e aparateve zjarrfikëse për aplikim lokal 6-12 kg, me një dhe dy dalje

Lidhëse për mbushjen e aparateve zjarrfikëse për aplikim lokal 6-12 kg, me një dhe dy dalje, pajisur me mbushës (Kodi: MBK06-IS-CLUTCH3-12) ose e lidhur për tub të aparateve zjarrfikëse 3-12 kg .


Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj