Kanxhë për aparata zjarrfikës 3-12kg

Kanxhë për aparata zjarrfikës 3-12kg

Kanxhë për aparata zjarrfikës 3-12kg

Përshkrimi

0150004
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Nuk e kemi më këtë produkt në depo
 
Përshkrimi

Kanxhë për aparata zjarrfikës 3-12kg

Kanxhë (shtrengues) për mbushjen menjëhershëm dhe të sigurt të aparatave zjarrfikës 3-12kg, me dalje 1/4'' (me gaz N2 shtytës).

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj