Sistem për shuarjen e zjarrit të klasës F, kimikat i lëngët NFPA17A (C)

Sistemi (C) për aplikim lokal me operim automatik, për shuarjen e zjarreve të klasës F, është e arritur më e re për kuzhina profesionale-shtëpiake. 

Përshkrimi

HEPHASTUS
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Sistemi për shuarjen e zjarrit të klasës F, kimikat i lengët NFPA 17A. (C))

Sistemi (C)

Sistemi (C) për shuarjen e zjarrit për aplikim lokal me operim automatik është arritja më e re për kuzhina profesionale-shtëpiake. Në këtë mënyrë përdoruesi i fundit ka mundësi për të zgjedhur në mesin e tre sistemeve (3) absolutisht të besueshme e cila është një zgjidhje ideale për vendin e punës. Ky sistem i përhershëm për shuarje mund të aktivizohet automatikisht dhe me dorë dhe mbulon plotësisht specifikimet e NFPA 17A.
 

13 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0