Wall Mounted Stainless Steel Automatic Swinging Hose Reel 3/4” I ri

Çikrik automatikë nga çeliku, për montim në mur, me gyp 3/4’’

Çikrik automatikë nga çeliku, për montim në mur, me gyp 3/4’’

Përshkrimi

0139014
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Çikrik automatikë nga çeliku, për montim në mur, me gyp 3/4’’

Çikrik nga çeliku me lekundëse automatike , për montim në mur, i ndertuar me matës dhe gyp 3/4’-30m, i gatshem për përdorim, i çertifikuar sipas CE, & EN671-1:2000 standardeve.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0