Çikrik nga çeliku me lekundëse automatike , për montim në mur, me gyp 1’

Çikrik nga çeliku me lekundëse automatike , për montim në mur, me gyp 1’

Përshkrimi

0139018
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Çikrik nga çeliku me lekundëse automatike , për montim në mur, me gyp 1’

Çikrik nga çeliku me lekundëse automatike , për montim në mur, i ndertuar me matës dhe gyp 1’-30m, i gatshem për përdorim, i çertifikuar sipas CE, & EN671-1:2000 standardeve.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0