Çikrik automatikë me lekundës, për montim në mur, me matës dhe gyp zjarrëfikës 1"

Çikrik automatikë me lekundës, për montim në mur, me matës dhe gyp zjarrëfikës 1"

Përshkrimi

0139019
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Çikrik automatikë me lekundës, për montim në mur, me matës dhe gyp zjarrëfikës 1"

Çikrik automatikë me lekundës, për montim në mur, me matës dhe gyp zjarrëfikës 1" gati për përdorim, i çertifikuar sipas CE,& EN671-1:2000.

10 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0