Aparat portativ i avancuar, për shuarjen e zjarrit, AFT Backpack 09/03

Këto sisteme janë ideale për përdorim në industri, nga njësitet për ndërhyrje të parë të shpejtë në kamionë dhe automjete emergjente për shuarjen e zjarrit, në marinë dhe në det të hapur.

Përshkrimi

AFTBP0903
 
Përshkrimi

Aparat portativ i avancuar, për shuarjen e zjarrit, AFT Backpack 09/03

Sistemi 'shpinor' është një njësi portative që sjell reduktim të ndjeshëm në kohë dhe akses më të mirë, duke ndihmuar kështu futjen e shpejtë nën kontrollë të zjarreve në fazën fillestare.

Sistemi i shpinës është në dispozicion me opsionin edhe për përdorim së bashku me një aparat të frymëmarrjes. Këto sisteme janë ideale për përdorim në industri, nga njësitet për ndërhyrje të parë të shpejtë në kamionë dhe automjete emergjente për shuarjen e zjarrit, në marine dhe në det të hapur.


Extinguishing agent tank
Filling capacity (EN3)9 litres
MaterialStainless steel
Working pressure
Pressure7,5 bar
Propellant gas bottle
MediumCompressed air
Pressure cylinder

Filling pressure: 300bar

Volume: 2 litres

Valve connection: G5/8 interio

4 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0