AFT Trolley 50/02

Teknologji e avancuar për shuarjen e zjarrit, e transportueshme me rrota 50/02

Përshkrimi

AFTT 50/02
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Teknologji e avancuar për shuarjen e zjarrit, me rrota 50/02

Përmes një sprucatori (pistolete apo arme)  te sofistikuar dhe një sistemi të transportueshëm me rrota, Teknologjia e Avancuar për shuarjen e zjarrti, me rrota AFT Trolley, është një zgjedhje e mirë dhe e sigurt për luftimin e zjarreve mesatarisht të mëdha.

Sistemi ynë me rrota është një zgjidhje ideale kur bëhet fjalë për shuarjen e zjarreve në magazina , ofiçina dhe kantier ndërtimi, ku shpejt mund të vjen deri tek zjarri si pasojë e magazinimit apo përpunimit të materialeve lehtë të ndezshme.

Karakteristikat
Numri i artikullit
AFTT50/02
Rezervuari i lëndës shuarse
 
Kapaciteti (EN3)50 litra
MaterialiÇelik
Presioni punuës
 
Presioni7,5 bar
Gasi shtytës
 
Lënda (mediumi)Ajër i komprimuar
Presioni i cilindritPresioni i mbushjës: 300bar
 Vellimi: 6 litra
 Lidhësja e valvulës G5/8 interio
Parametrat teknik
 
Koha e operimit
Afërsisht.125 sec.
Shkalla e rrjedhjes
24 litra/min
Temperatura e operimit
Tmin +5°C; Tmax +60°C
BartjaBartëse ergonomike e shpinës
Pistoleta për shuarje
 
Koha e ndrrimit
≈ 2 s (nga vrushkulli i përmbledhur në spërkatës)
Distanca e gjuajtjës
≈ 16 – 18m vrushkulli i përmbledhur
 ≈ 6 – 7m vrushkulli spërkatës
Zjarret ne pajisjet elektrike
deri në 1000 V, një distancë më e madhe se 3 m
Gjatësia e tubit
5 m
Klasifikimet sipas EN3 
Klasa A dhe B
IVB (sipas1866)
Dimensionet 
Pesha bosh
56 kg
Dimensionet (LxWxH)Afërsisht 620 x 540 x 1110 mm
Miratimet (certifikimet) 
StandardetDIN EN 1866, GS, TÜV, ISO 9001 (prodhuesi_
Mundësi e zgjedhjës
 
Sprucator (pipëz) elektrike
deri në 1000V, një distancë më e madhe se  1m
me vrushkull ujë jo te koncentruar

4 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0