AFT MPM 04 Compact

Teknologji e avancuar për shuarjen e zjarrit MPM 04 Compact

Përshkrimi

AFTMPM04C
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Teknologji e avancuar për shuarjen e zjarrit MPM 04 Compact

Sistemi MPM përdor teknologjinë e patentuar AFT  “mjegull uji” për të siguruar një perfomancë të lartë shuarëse duke shfrytëzuar sasi minimale të lëndës shuarëse.

Mundësia opcionale e integrimit të një pompe me injektim shkume, e cila mundëson dozime të ndryshme të shkumës, MPM e bënë plotësisht funksional si sistem  kompakt ajër/shkumë (CAFS).Sistemi MPM është projektuar posaçërisht për aplikim në kamioneta, pickup apo rimorkio të vogla.

Konstruksioni i tij kompakt,  MPM –në e bënë ideal për ta integruar në automjete për ndërhyrje të shpejtë dhe operacione në terrene të vështira si regjione malore apo ku qasja është e kufizuar. Sistemi AFT MPM është  gjithashtu në dispozicion edhe si një version kompakt, duke e bërë atë edhe si një kamion të fuqishëm zjarrfikës.

Karakteristikat
Numri i artikullit AFTMPM04C
Motor  
Benzinë 2-cilindra
  motor 4 taktësh
  14 HP / 10.3 kW ar 3500 min-1
  starter elektrik dhe manual
Bateria  
12V 12V, pa mirëmbajtje
Pompa  
Pompë uji
Pompë e ujit me hapje anësore
Aditivet e shkumës
 
Sistemi i përzierjes së shkumës
Sistemi digjital i përzierjes së shkumës me injektim
Kapacitetet e mbushjës
 
Rezervuari i ujit
300 litres fixed plastic tank
Rezervuari i shkumës
20 litra
Rezervuari i karburantit
7.1 litra
Parametrat teknologjik
 
Shkalla e rrjedhjes
Max. 60 l/min
Temperatura e operimit
T min -5°C; T max +60°C
Kornizat dhe mbulesa
Kornizë dhe pllaka çeliku më shtresë të dyfishtë pluhuri
Kyqjet 1,5″ lidhëse C (Storz)
  3/4″ lidhëse D (Storz)
Tubi 30 m tub i mbrojtur nga thyrja i vëndosur në çikrik
  me tërheqje automatike  (DN 19; 3/4″)
Ngritja lart
Me pirunar
Sprucator (pistolet) për shuarje
 
Koha e ndrrimit ≈ 2 s (nga vrushkulli i përmbledhur në spërkatës)
Largesia e hejdhjës
≈ 17-19m vrushkull i përmbledhur
  ≈ 7-9m vrushkull sëperkatës
Presioni punuës
20 bar
Paneli i kontrollit
 
Treguesit Treguesi i mbushjes së baterisë
  Matësi digjital i nivelit të ujit në rezervuar
  Matësi i orëve të punës
  Matësi i numrit të rrotullimeve
  Manometer analog i presionit
  Treguesi i pozicionit të valvulës
   
Parametrat dhënësi digjital i parametrave nominal për përzierjen e
  shkumës (shtatë ndarje në %), kuçja e jatshtme
  dy polshe për mbushjen e baterisë
  shoku dhe leva e gasit
  Buton për startimin e motorit dhe të sistemit
Dimensionet  
Pesha bosh
310 kg
Dimensionet e panelit të kontrollit (LxWxH)
Afërsisht. 1420 x 1000 x 880mm

4 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0