AFT MPM 04

Teknologji e avancuar për shuarjen e zjarrit

Përshkrimi

AFTMPM 04
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Teknologji e avancuar për shuarjen e zjarrit MPM 04

Sistemi MPM përdor teknologjinë e patentuar AFT  “mjegull uji” për të siguruar një perfomancë të lartë shuarëse duke shfrytëzuar sasi minimale të lëndës shuarëse.

Mundësia opcionale e integrimit të një pompe me injektim shkume, e cila mundëson dozime të ndryshme të shkumës, MPM e bënë plotësisht funksional si sistem  kompakt ajër/shkumë (CAFS).

Sistemi MPM është projektuar posaçërisht për aplikim në kamioneta, pickup apo rimorkio të vogla.

Konstruksioni i tij kompakt,  MPM –në e bënë ideal për ta integruar në automjete për ndërhyrje të shpejtë dhe operacione në terrene të vështira si regjione malore apo ku qasja është e kufizuar. Sistemi AFT MPM është  gjithashtu në dispozicion edhe si një version kompakt, duke e bërë atë edhe si një kamion të fuqishëm zjarrfikës.

Karakteristikat
Numri i artikullitMPM 04
Motori 
Benzinë2-cilindra
 motor 4-taktësh motor
 14 HP / 10.3 kW në 3500 min-1
 starter elektrik dhe manual
Bateria 
12V12V, pa mirëmbajtje
Pompa 
Pompë uji
Pompë e ujit me hapje anësore
Aditivet e shkumës
 
Sistemi i përzierjes së shkumës
Sistem digjital i përzierjës së shkumës me injektim
Kapacitetet e mbushjës
 
Rezervuari i ujit
Modulet të rezervuarve për ujë
 Secili modul mban deri në 200 litra ujë dhe
 sipas kërkesës mund të integrohen në kornizë
Rezervuari i shkumës
25 litra
Rezervuari i karburantit
7.1 litra
Parametrat teknologjik
 
Shkalla e rrjedhjes
Max. 60 l/min
Temperatura e operimit
T min -5°C; T max +60°C
Kornizat dhe mbulesa
Kornizë dhe pllaka çeliku më shtresë të dyfishtë pluhuri
Kyqjet1,5″ lidhëse C (Storz)
 3/4″ lidhëse D (Storz)
Tubi30 m tub i mbrojtur nga thyrja i vëndosur në çikrik
 me tërheqje automatike  (DN 19; 3/4″)
Ngritja lart
Me pirunar
Sprucator (pistolet) për shuarje
 
Koha e ndërrimit≈ 2 s.(nga vrushkull i përmbledhur në spërkatës)
Largësia e hedhjes≈ 17-19m vrushkull i përmbledhur
 ≈ 7-9m vrushkull spërkatës
Presioni punuës
20 bar
Paneli i kontrollit
 
TreguesitTreguesi i mbushjes së baterisë
 Matësi digjital i nivelit të ujit në rezervuar
 Treguesi digjital i nivelit të shkumës në rezervuar
 Treguesi analog i nivelit të karburantit në rezervuar
 Matësi i orëve të punës
 Matësi i numrit të rrotullimeve
 Manometer digjital i presionit
 Treguesi i pozicionit të valvulës
  
Parametrat
dhënësi digjital i parametrave nominal për përzierjen e
 shkumës (shtatë ndarje në %), kyçja e jashtme
 dy polshe për mbushjen e baterisë
 shoku dhe leva e gasit
 Butoni për startimin e motorit dhe të sistemit
Dimensionet 
Pesha bosh
380kg me rezervuar të ujit prej 600 litra
Dimensionet e panelit të kontrollit (WxH)
Afërsisht. 1000 x 1220mm
Dimensionet e moduleve të rezervuarit (L)
600 litra 1500mm
 800 litra 1750mm
 1000 litra 2000mm

4 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0