Aparat zjarrfikës, teknologji e avancuar 10/01

Aparat portativ i një teknologjie të avancuar, AFT Backpack 10/01

Përshkrimi

AFTBP1001
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat portativ për shuarjen e zjarrit i një teknologjie të avancuar, AFT Backpack 10/01

Sistemi 'shpinor' është një njësi portative që sjell reduktim të ndjeshëm në kohë dhe akses më të mirë, duke ndihmuar kështu futjen e shpejtë nën kontrollë të zjarreve në fazën fillestare.

Sistemi i shpinës është në dispozicion me opsionin eshe për përdorim së bashku me një aparat të frymëmarrjes. Këto sisteme janë ideale për përdorim në industri, nga njësitet për ndërhyrje të parë të shpejtë në kamionë dhe automjete emergjente për shuarjen e zjarrit, në marine dhe në det të hapur.

Karakteristikat teknike
Numri i artikullit AFTBP10/01
Rezervuari i lëndës për shuarjen e zjarrit  
Kapaciteti (EN3) 10 litra
Materiali Çelik i pandryshkshëm/span>
Presioni punues  
Presioni 7,5 bar
Gazi shtytës i bombolës  
Mediumi Ajër i komprimuar
Presioni i cilindrit Presioni i mbushjes: 300bar
  Volumi: 2 litra
  Lidhja e valvulës: G5/8 interio
Parametrat teknik  
Koha e operimit Afërsisht 25 sec.
Shkalla e rrjedhjes 24 litra/min
Temperatura e operimit Tmin +5°C; Tmax +60°C
Pajisja bartëse E formësuar në mënyrë ergonomike
Arma shuarëse  
Koha e ndërrimit Afërsisht 2 sec. (nga modi JET në modin SPRAY)
Distanca e lansimit Afërsisht 16 – 18m në modin JET
  Afërsisht 6 – 7m në modin SPRAY
Shuarja e zjarreve në pajisjet elektrike deri në 1000 V / nga distanca 3m
Perfomanca e shuarjes  
Zjarret e klasës A 55 A (sipas EN3)
Zjarret e klasës B 233 B (sipas EN3)
  IIB (EN 1866) (psh.: me lëndë shuarëse Moussel C)
Dimensionet  
Pesha (i zbrazët) 13,5 kg
Dimensionet (LxWxH) Afërsisht 240 x 420 x 750 mm
Certifikimet (miratimet)  
Standardet DIN EN 3, MED, GS, TÜV, ISO 9001 (prodhuesi)*
Opsionet  
Pipëza (fiskaja) elektrike deri në 1000V/ nga distanca 1m (jo në modin JET)

4 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0