Thithës uji në thellësi I ri

Thithës uji në thellësi

Thithësi i ujit në thellësi shërben për pompimin e ujit nga bodrumet e përmbytura, gropa e ndërtimit, miniera, thithjen e ujit të kuverta anijesh, etj.

Përshkrimi

1013510
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Thithës uji në thellësi


Thithës uji në thellësi

ArtikulliLidhëse stabile
Hyrja              Dalja
Dimensionet
[mm]
Pesha
[kg]
Thithës uji në thellësi∅52=C∅75=B700x2506.7


Përdorimi:

  • për pompimin e ujit nga bodrumet e përmbytura, gropa e ndërtimit, miniera, thithjen e ujit të kuverta anijesh
  • si pajise shtesë e pompave në ato raste kur është e nevojshme për të pompuar ujin përtej thithjes maksimale prej 7,5 m e cila nuk mund të arrihet me pompa të zjarrfikësve

Materiali:

  • aliazh alumini për përzierje
  • aliazh alumini për derdhje 
  • puthitësat nga goma e qëndrueshme në vajra dhe derivate

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0